Ανακοίνωση και πρόγραμμα για τις συναυλίες Μάλαμα/Παπακωνσταντίνου και Μαραβέγια στην Πλατεία Νερού

Παρασκευή 15 και Σαββατο 16, η Πλατεία Νερού θα γνωρίσει -εκ νέου- νέες δόξες! Χιλιαδες μουσικόφιλων θεατών αναμένεται να γεμίσουν το χώρο για τις συναυλίες των Μάλαμα/Παπακωνσταντίνου και Μαραβέγια.

Για την αποψινή (Παρασκευή 15) συναυλία, η προπώληση για τη σημερινή συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Σωκράτη Μάλαμα στην Πλατεία Νερού θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι τις 18:30. Παράλληλα, από τις 18:00, θα διατίθενται εισιτήρια και στα ταμεία του χώρου για όσους επιθυμούν να τα προμηθευτούν από εκεί, χωρίς κανένα πρόβλημα (υπάρχουν εισιτήρια για όλους).

Θερμή παράκληση προς όλους τους φίλους και τις φίλες που θα παρακολουθήσουν τη συναυλία να φροντίσουν έγκαιρα για την προσέλευσή τους στον χώρο – ει δυνατόν, όσο νωρίτερα γίνεται – ώστε να αποφύγουν την ταλαιπωρία της ιδιαίτερα αυξημένης κίνησης, που δεδομένα θα υπάρξει λόγω του μεγάλου αριθμού θεατών που αναμένεται (και) σήμερα στην Πλατεία Νερού.

Από την πλευρά του, ο Κωστής Μαραβέγιας με μήνυμά του, αναφέρει: “Ακούγονται πολλά… Για βροχές και καταιγίδες, για σύννεφα και μπόρες…
Ο καιρός είναι φίλος μας όμως και όλα θα πάνε καλά.
Το πάρτι μας, αύριο Σάββατο 16 Ιουνίου στη Πλατεία Νερού,  θα γίνει κανονικά και θα είμαστε όλοι μαζί εκεί, να ζήσουμε μια βραδιά που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό!
Πάρτε το κέφι σας, τους ανθρώπους σας, πάρτε λεωφορεία και τρένα, πάρτε το αυτοκίνητό σας και όσους κάνουν οτοστόπ και ελάτε να ζήσουμε ένα βράδυ από αυτά που γίνονται μία φορά και επανάληψη δεν έχουν”


Oι πόρτες και στις δύο συναυλίες θα ανοίξουν στις 18.00 μαζί με τα ταμεία για την πώληση των εισιτηρίων στην τιμή των 15 ευρώ.

Το πρόγραμμα:
Παρασκευή 15.
20.15 Kadinelia
21.15  Μάλαμας /Παπακωνσταντίνου

Σάββατο 16.
19.00 Γιάννης Μαργάρης, Γιώργος Ζιώρης
20.00 Ρένα Μόρφη (a.k.a. Σούλη Ανατολή)
21.30 Mαραβέγιας

Η προπώληση για τη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια συνεχίζεται στα 12 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 15 ευρώ. Εισιτήρια ΑΜΕΑ προπωλούνται προς 10 ευρώ. Εισιτήρια ανέργων θα διατίθενται στο ταμείο, μόνο την ημέρα της συναυλίας, προς 10 ευρώ.

Προπώληση: τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), καθώς και στα www.fuzzclub.gr και www.viva.gr

No Replies to "Ανακοίνωση και πρόγραμμα για τις συναυλίες Μάλαμα/Παπακωνσταντίνου και Μαραβέγια στην Πλατεία Νερού"