Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

The Ocean (Collective) w/ LLNN & Playgrounded

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
28 Σεπτεμβρίου, 2022
Ώρα:
7:00 μμ - 11:30 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
www.viva.gr/tickets/music/the-ocean-collective

Διοργανωτής

3 shades of Black
Email
contact@3shadesofblack.net
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Fuzz Club
PIREOS 209 KAI PATRIARXOU IOAKIM 1
Athens, Greece
+ Χάρτης Google
Phone
21 0345 0817
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής
/
Λόγω αυξημένης προπώλησης και εξάντλησης των εισιτηρίων της συναυλίας των The Ocean Collective , LLNN και Playgrounded , το event μεταφέρεται στο Fuzz Live Music Club.
Η προπώληση συνεχίζεται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του, η τιμή των εισιτηρίων πλέον διαμορφώνεται στα 22€ και τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια ισχύουν για το νέο χώρο, χωρίς καμία περαιτέρω ενέργεια.
Εισιτήρια θα πωλούνται και στο ταμείο του συναυλιακού χώρου προς 25€.

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ:
Πόρτες: 19:00
19:45 – Playgrounded
20:50 – LLNN
22:00 – The Ocean

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, οι Ocean βρίσκονται σε μία διαρκή κατάσταση εξέλιξης, κυκλοφορώντας αναγνωρισμένους δίσκους που έχουν χαιρετηθεί απ’το κοινό και με σκοπό να οδηγήσουν τη heavy μουσική όλο και μακρύτερα αλλά και βαθύτερα, αλλά και με ίσο σεβασμό προς το εγκεφαλικό και το πρωτόγονο.
Τον Σεπτέμβρη του 2020, στο μέσο πια της πανδημίας, η κολλεκτίβα με βάση το Βερολίνο κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο Phanerozoic II, που ολοκλήρωνε και το Phanerozoic journey. Χωρίς καν τη δυνατότητα μιας περιοδείας για να προωθήσει το δίσκο, το Phanerozoic II βρέθηκε στο Top 10 των Γερμανικών charts, για πρώτη φορά στην ιστορία του σχήματος.

Μοιρασμένο σε δύο τμήματα, το Mesozoic και το Cenozoic, το Phanerozoic II παρουσιάζει τη λεπτομέρεια αλλά και το βάθος δύο εκ των πιο ισχυρών trademarks των Ocean. Ενώ εμβαθύνουν με επιμονή στις αξιοσημείωτες πραγματικότητες που διέπουν τις εναλλασσόμενες χρονικές παλίρροιες, ο Robin Staps και οι σύντροφοί του διαχρονικά ερωτοτροπούσαν μεταξύ των θεμάτων που επέλεγαν όπως και των εμπειριών που η μουσική τους προσπαθεί να δημιουργήσει.

Και το Phanerozoic II είναι ένας δίσκος στην πραγματικότητα για το χρόνο, με ιδιαίτερα καυστικούς και δεικτικούς υπαινιγμούς για τον σύγχρονο κόσμο, ενδεδυμένους στο πνευματικό πέπλο της νέας μουσικής.
Στην μεγάλη επιστροφή των The Ocean Collective στην Αθήνα, θα βρίσκονται μαζί τους οι LLNN και οι δικοί μας Playgrounded.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
• W: http://thetemple.gr
• FB: https://www.facebook.com/templeliveclub
• IG: https://www.instagram.com/templeathens
• T: +30 698 640 8118
• E: info@thetemple.gr, jim@thetemple.gr