Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

The Christmas Boogie #8 – The Class of ’58 live in Athens

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
15 Δεκεμβρίου, 2019
Ώρα:
9:00 πμ - 11:30 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Fuzz Club
PIREOS 209 KAI PATRIARXOU IOAKIM 1
Athens, Greece
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
21 0345 0817
Ιστότοπος:
fuzzclub.gr

Οι Rollin Foxes σας προσκαλούμε στο Christmas Boogie #8!
Όσοι έχετε βρεθεί σε κάποια από τα προηγούμενα ανάλογα events, ξέρετε τι σημαίνει.. Όσοι όχι, ελάτε να ζήσετε μία αμιγώς rock ‘n’ roll βραδιά βγαλμένη από τη δεκαετία του ’50, σε ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα events που διοργανώνει η χορευτική ομάδα των Rollin Foxes!

Όπως όλες μας οι εκδηλώσεις, έτσι και τo Christmas Boogie, αποτελεί χάρη στη συνέπεια και την υψηλή ποιότητά του, θεσμό στην εγχώρια rock’n’roll σκηνή, όντας εκτός των άλλων, βασισμένο σε αντίστοιχα rock’n’roll events του εξωτερικού, και επηρεασμένο από αυτά.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει (όπως πάντα, έτσι και αυτή τη φορά): live μπάντες και καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, DJ sets, υπέροχες μουσικές και, φυσικά, πολύ χορό!

Kαλεσμένοι μας αυτή τη φορά, είναι η υπέροχη μπάντα από την Αγγλία “The Class of ’58”!! Μία οικογένεια (κυριολεκτικά, είναι πατέρας, μητέρα και οι δύο γιοι!!) rock ‘n’ roll, που θα μας ξεσηκώσουν με τις 50s μουσικές τους!! Και ξέρουν πολύ καλά πώς να το κάνουν!!

Το live θα ανοίξουν οι “δικοί μας” Jitterbugs! Πρόκειται για μία από τις παλαιότερες μπάντες του είδους και σίγουρα η καλύτερη! Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε το καλύτερο ζέσταμα για ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Πριν την έναρξη της συναυλίας, στα διαλείμματα ανάμεσα στις εμφανίσεις των καλλιτεχνών αλλά και μετά το πέρας αυτών, οι DJs Manos K και Silvery Theodore θα φροντίσουν να κρατήσουν ζεστή την υπέροχη πίστα του καλύτερου live stage της Αθήνας, του Fuzz Live Music Club.

Το 8ο Christmas Boogie, θα είναι σίγουρα μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη!

– ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
* ΤΙΜΗ EARLY BIRD: 10 ευρώ.
Η πώληση εισιτηρίων Early Bird ξεκινάει την Τρίτη 26 Νοεμβρίου και ισχύει μέχρι το Σάββατο 30 Νοεμβρίου

ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: 12 ευρώ.
Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινάει την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου και ισχύει μέχρι το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ FUZZ
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: 14 ευρώ
-Τα εισιτήρια Early Bird και προπώλησης μπορείτε να τα προμηθευτείτε αποκλειστικά από το Blue Fox, Ασκληπιού 91 – Εξάρχεια, Τρίτη με Σάββατο και ώρες 18:00 με 21:00. Δεν γίνονται κρατήσεις εισιτηρίων, μόνο αγορά.

——–
The Class of ’58 – Βιογραφικό

Η οικογένεια Coleman είναι οι “The Class of ’58”, μία από τις καλύτερες και πιο γνωστές μπάντες Rock & Roll και Doowop Vocal Harmony Group της Ευρώπης. Έχουν αναγνωριστεί διεθνώς ως ένας από τους κορυφαίους εκπροσώπους της ’50s μουσικής σήμερα.
Αποτελείται από τον πατέρα (Howie) σε κιθάρα και τραγούδι, τη μητέρα (Chris) στο κόντρα μπάσο και τραγούδι και τους γιους John στα drums και τραγούδι και David στο πιάνο και τα φωνητικά .
Έχουν συμμετάσχει πρόσφατα ως πρώτα ονόματα σε μεγάλα φεστιβάλ, όπως: “Chromefest”, NSW (Australia), The Summer Jamboree (Italy), Bethune Retro (France), Rockin’ Doowop (Gran Canaria) και αρκετά άλλα!!