Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Sons of Apollo

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
24 Σεπτεμβρίου, 2018
Ώρα:
7:00 μμ - 11:30 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
https://www.viva.gr/tickets/music/fuzz-club/sons-of-apollo

Χώρος Διεξαγωγής

Fuzz Club
PIREOS 209 KAI PATRIARXOU IOAKIM 1
Athens, Greece
+ Χάρτης Google
Phone
21 0345 0817
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Οι Γιοί του Απόλλωνα (M.Portnoy, D.Sherinian, Ron”Bumblefoot” Thal, Billy Sheehan, Jeff Scott Soto), θα βρίσκονται στη χώρα μας στις 24 Σεπτεμβρίου για μία και μοναδική εμφάνιση στο Fuzz Live Music Club, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους για το 2018, φέρνοντας μαζί τους το πολυσυζητημένο, νέο album τους Psychotic Symphony.

Την συναυλία ανοίγουν οι Parthian Shot!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 7μμ

Parthian Shot on stage: 8μμ

Sons of Apollo on stage: 9μμ

H προπώληση στην τιμή των €35 συνεχίζεται στο viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 καθώς και στα φυσικά σημεία του δικτύου Viva, μέχρι και τις 3μμ της Δευτέρας 24.09. Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται την ημέρα της συναυλίας στην τιμή των €35 στο ταμείο του Fuzz, από τις 6μμ.

Oλες οι πληροφορίες για τη συναυλία από το event του Facebook.

H Early Bird προπώληση στην τιμή των €32 (τα πρώτα 100 εισιτήρια) ξεκίνησε στο viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 καθώς και στα φυσικά σημεία του δικτύου Viva.

Οι “Del Fuvio Brothers” (παρατσούκλι που συνοδεύει τους δύο φίλους για πάνω από 20 χρόνια), Mike Portnoy και Derek Sherinian, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους μετά την κοινή θητεία τους στην (κατά κοινή ομολογία) σημαντικότερη και πιο δημιουργική περίοδο των Dream Theater, και δημιουργούν τους SONS OF APOLLO! Συνοδοιπόροι τους, o κιθαρίστας Ron “Bumblefoot” Thal (ex-Guns N’ Roses), ο μπασίστας Billy Sheehan (The Winery Dogs, Mr. Big, David Lee Roth) και ο τραγουδιστής Jeff Scott Soto (ex-Journey, ex-Yngwie Malmsteen’s Rising Force). Οι Portnoy και Sherinian ανέλαβαν και την παραγωγή του πρώτου άλμπουμ της μπάντας “PSYCHOTIC SYMPHONY”, μιας από τις κορυφαίες κυκλοφορίες της χρονιάς που πέρασε.

Όπως λέει ο Mike Portnoy: «Αυτή είναι μια πραγματική μπάντα, η φυσική εξέλιξη των The Winery Dogs, κάτι που φαντάζει απόλυτα φυσιολογικό για τον Billy Sheehan κι εμένα, στο διάλειμμά μας από αυτούς. Αυτή τη στιγμή οι SONS OF APOLLO είναι η απόλυτη προτεραιότητα για όλους μας, και η παγκόσμια περιοδεία μας θα κρατήσει όλο το 2018».

Ο Derek Sherinian συμπληρώνει: «Θα βγούμε σε μια παγκόσμια σταυροφορία, για να φέρουμε τη μουσική των SONS OF APOLLO σε όσο περισσότερους fans μπορούμε! Ο Απόλλων ήταν ο θεός της μουσικής, κι εμείς είμαστε οι απόγονοί του! Η μουσική μας ειναι σύγχρονη με μια old-school ψυχή, κι αυτό που μας κάνει μοναδικούς είναι ο θανατηφόρος συνδυασμός αληθινού rock n roll με άποψη, attitude και τεχνική!»


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πόρτες: 19:00

Προπώληση: www.viva.gr | 11876 |Seven Spots | Reload| Media Markt | Ευριπίδης| Τεχνόπολη| Αθηνόραμα.gr |Viva Kiosk
Προπώληση: €35 | Ταμείο: €35

ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

FAIRPLAY 210.62 31 077 | www.fairplay.gr | info@fairplay.gr