Φόρτωση Εκδηλώσεις

SONATA ARCTICA & STRATOVARIUS

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
3 Νοεμβρίου
Ώρα:
8:00 μμ - 11:30 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
https://www.viva.gr/tickets/music/sonata-arctica-stratovarius/

Χώρος Διεξαγωγής

Fuzz Club
PIREOS 209 KAI PATRIARXOU IOAKIM 1
Athens, Greece
+ Χάρτης Google
Phone
21 0345 0817
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Dragon Productions & Twisted Talent Entertainment & Eventation Greece proudly present:
»Nordic Power Metal Titans«

SONATA ARCTICA & STRATOVARIUS
+ INDUCTION

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023 – Αθήνα, Fuzz Club

Eμφανίστηκαν περίπου στα μέσα της δεκαετίας του 90 και από τότε οι Φινλανδοί SΟΝΑΤΑ ARCTICA, οιακούραστοι θιασώτες του μελωδικού μέταλ, πολλαπλασιάζουν διαρκώς το κοινό τους. Έχοντας στοενεργητικό τους δέκα studio albums, δύο unplugged δίσκους και αναρίθμητα live, oι Tony Kakko (φωνή), Elias Viljanen (κιθάρα), Pasi Kauppinen (μπάσο), Henrik “Henkka” Klingenberg (keyboards) και Tommy Portimo (ντραμς) μετρούν χρόνια συνεχούς παρουσίας ως πρωτοπόροι του power metal και μπορούν νακαυχηθούν για ένα πιστό fanbase που διαρκώς αυξάνεται.

Στην πρόσφατη περιοδεία τους στη Λατινική Αμερική με την οποία γιόρτασαν την 25η επέτειο της μπάντας, είδαν πολλά venues να γίνονται sold out, ενώτ ην ακουστική χειμερινή επίσκεψή τους στα κλειστά venues της Ευρώπης (που ονόμασαν Acoustic Adventures) έρχεται να διαδεχθεί μια σειρά συναυλιών στα μεγάλα στάδια της γηραιάς ηπείρου μαζί με τουςσυμπατριώτες τους STRATOVARIUS, επιστέγασμα μιας λαμπρής πορεία

Οι STRATOVARIUS, για χρόνια Βασιλιάδες του Power Metal, έρχονται να συνοδεύσουν τους SΟΝΑΤΑARCTICA οπλισμένοι με υλικό από το πρόσφατο album Survive αλλά και παλιότερα κομμάτια τους, σε μιαπεριοδεία 24 στάσεων υπό τον τίτλο Nordic Power Metal Titans. Special guests και συμπλήρωμα αυτήςτης μοναδικής τριπλέτας, οι ανερχόμενοι αστέρες του συμφωνικού power metal Induction, πουπαρουσιάζουν τον δεύτερο δίσκο τους Born From Fire (κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο που μας πέρασε απότην Atomic Fire Records) και κάνουν αυτό το line-up ανεπανάληπτο, το απόλυτο live για τους φανς τουμελωδικού/power metal. Εισιτήρια προπωλούνται!

“Ο ενθουσιασμός μας που επιστρέφουμε με νέα περιοδεία γίνεται ακόμα μεγαλύτερος επειδή τις ημέρες μας στον δρόμο και τη σκηνή τις μοιραζόμαστε με τους φίλους μας Stratovarius, με τους οποίους είχαμε περιοδεύσει και το 2000 – ήταν το πρώτο μας tour, και η ιστορία επαναλαμβάνεται 23 χρόνια μετά, με live που δεν πρέπει να χάσει κανείς, ειδικά όσοι δεν το έζησαν την προηγούμενη φορά! Πόσες φορές άραγε μπορεί να ζήσει κανείς για δεύτερη φορά μια once in a lifetime εμπειρία”   – Henrik “Henkka” Klingenberg (κιμπορντίστας των SONATA ARCTICA)