Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Solmeister + Marseaux + WNC

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29 Δεκεμβρίου, 2021
Ώρα:
8:00 πμ - 11:30 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Fuzz Club
PIREOS 209 KAI PATRIARXOU IOAKIM 1
Athens, Greece
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
21 0345 0817
Ιστότοπος:
fuzzclub.gr

Solmeister + Marseaux + WNC συναντιούνται και πάλι επί σκηνής, για τον εορτασμό των 5 ετών Cool Kids Never Die!

Mε τον Solmeister στην πιο δημιουργική φάση της καριέρας του, τόσο στο πλαίσιο του προσωπικό του project, όσο και στις πολυπρόσωπες συνθετικές του ασχολίες, με την Marseaux να αναδεικνύεται σταδιακά σε youth idol, μετά την κυκλοφορία του νέου album “Chica” και με το WNC σύσσωμο να μπαίνει δυναμικά στην 5η και κατά πολλούς φημολογούμενη ως τελευταία season του (?), δεν μπορούσαμε παρά να τους καλέσουμε σε άλλη μία επί σκηνής σύμπραξη.
Ίσως να είναι το επόμενο “Να Τα Πούμε”, ίσως να είναι απλά ο εορτασμός για τα 5 χρόνια Cool Kids Never Die, ίσως να είναι όλα τα live που δεν έγιναν, μαζεμένα σε ένα μεγάλο, ίσως να είναι και όλα τα παραπάνω μαζί. Μικρή σημασία έχει, γιατί πλέον αφήνουμε στην άκρη τις καρέκλες και μαζευόμαστε και πάλι σε μία παλιά παραδοσιακή συναυλία, με χορό, αγκαλιές, sing-alongs και όλα όσα μας έλειψαν στα χρόνια του εγκλεισμού, κι ας καταφέραμε ακόμη και τότε να παραμείνουμε μια μεγάλη οικογένεια.
Τα Cool Kids ενώνονται και πάλι και βγαίνουν στον δρόμο για μία περιοδεία χωρίς προηγούμενο!
ΜΕΤΡΑ COVID (παρακολουθείτε τις εξελίξεις γιατί αλλάζουν διαρκώς, ενώ διαφέρουν και από πόλη σε πόλη και από μαγαζί σε μαγαζί):

 Για να μπείτε στην συναυλία της Αθήνας πρέπει να:

▶️ Επιδειξετε έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα / διαβατήριο / δίπλωμα οδήγησης) κατά την είσοδο όπως και
▶️ Πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 (μπαίνει σε ισχύ 14 μέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού)
▶️ Ή πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.
▶️ Άτομα ηλικιών κάτω των 16 ετών πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα, με την προϋπόθεση ότι και εκείνος θα επιδείξει έγγραφο ταυτοπροσωπίας και ένα από τα προαναφερθέντα πιστοποιητικά ανοσίας.
👉 Παρακαλείστε να στέλνετε όλες τις απορίες σας στο press@3plab.gr