Φόρτωση Εκδηλώσεις

Soen

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
17 Οκτωβρίου
Ώρα:
8:00 πμ - 11:30 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
https://www.more.com/music/soen-live-in-athens/?fbclid=IwAR1wklnki6pcq-8ImJiyMYFEkFxiHbAdVc7R4iqFUQvIawttxkGADtffbEY_aem_Aem9kI6hRDk0CnOGysumTc2SDoqcKOqHuaTFAWosIB5w3IDNwVO-ndtl2rXW1sb4rshqNb1_qWOS_HSFSqFbtXTM

Χώρος Διεξαγωγής

Fuzz Club
PIREOS 209 KAI PATRIARXOU IOAKIM 1
Athens, Greece
+ Χάρτης Google
Phone
21 0345 0817
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Το σουηδικό supergroup δημιουργήθηκε το 2010 από τον πρώην ντράμερ των Opeth, Martin Lopez, τον τραγουδιστή Joel Ekelöf και τον μπασίστα Steve Di Giorgio, γνωστό από τις συνεργασίες του με πολλά metal συγκροτήματα, όπως οι Death, οι Testament και οι Megadeth. Από την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους, “Cognitive”, το 2012, έως και σήμερα, οι Soen έχουν κυκλοφορήσει έξι studio albums, με πιο πρόσφατο το εξαιρετικό “Memorial”, που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2023.

Η μουσική τους είναι μελωδική, βαριά και περίπλοκη και συμπαρασύρει τους ακροατές σε ένα συναρπαστικό ταξίδι. Τα υπέροχα μουσικά ηχοτοπία που δημιουργούν και η συνέπεια που τους διακρίνει, τους έχουν κατατάξει ανάμεσα στα πιο ενδιαφέροντα progressive συγκροτήματα της εποχής μας. Tο μεγάλο ατού των Soen είναι όμως η σύνδεση με το κοινό τους, καθώς τα έντονα συναισθήματα που προκαλούνται στους θεατές προσδίδουν έναν πολύ ξεχωριστό χαρακτήρα στις ζωντανές εμφανίσεις τους.