Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Sakis Tolis | Metal Hammer Celebration

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23 Δεκεμβρίου, 2023
Ώρα:
8:00 μμ - 11:30 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
https://www.more.com/music/sakis-tolis-metal-hammer-celebration/

Χώρος Διεξαγωγής

Fuzz Club
PIREOS 209 KAI PATRIARXOU IOAKIM 1
Athens, Greece
+ Χάρτης Google
Phone
21 0345 0817
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Το Metal Hammer γιορτάζει 39 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα περίπτερα και ανεβάζει στην σκηνή του θρυλικού FUZZ CLUB το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, τον Αρχηγό των Rotting Christ, Σάκη Τόλη! Θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Αθήνα τον προσωπικό του δίσκο “Among the Fires of Hell”, φυσικά θα παίξει τραγούδια από τους Rotting Christ, αλλά και υλικό από την 35ετή παρουσία του στο χώρο μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους.

More bands t.b.a.

Με μία πορεία που μετρά σχεδόν 35 χρόνια και έχοντας αναγνωριστεί παγκοσμίως ως ένας από τους σπουδαιότερους metal καλλιτέχνες, ο Σάκης Τόλης το Μάρτιο του ’22 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό album (αρχικά σε φυσική υπόσταση μαζί με το περιοδικό Metal Hammer), παρουσιάζοντας μια ακόμα πτυχή της αδάμαστης προσωπικότητάς του!

Ήρθε λοιπόν η στιγμή το υλικό αυτό, μαζί με άλλα τραγούδια από την καριέρα του (Rotting Christ, Thou Art Lord) να παρουσιαστούν ενώπιον του Αθηναϊκού κοινού το οποίο ποτέ δεν έκρυψε την δικαιολογημένη λατρεία του στο πρόσωπο του καλλιτέχνη με το παγκόσμιο εκτόπισμα.

Η συγκεκριμένη βραδιά θα έχει χαρακτήρα γιορτής και στη σκηνή θα ανέβουν μαζί του πολλοί παλιοί και νέοι φίλοι και συνεργάτες! Αυτή θα είναι μια σπάνια συναυλία που θα γράψει ιστορία!

Προλάβετε τα εισιτήρια πριν εξαντληθούν!

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου
Fuzz Club, Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, 17778

Πληροφορίες: 210-4820033, 6947491755
Προπώληση 12€ – Ταμείο 15€

Ηλεκτρονική Προπώληση εδώ:
https://www.more.com/music/sakis-tolis-metal-hammer-celebration/

Φυσικά Σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Ευριπίδης και Viva Spot Τεχνόπολης