Φόρτωση Εκδηλώσεις

30 Χρόνια SADAHZINIA

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
1 Μαρτίου
Ώρα:
8:30 μμ - 11:30 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Fuzz Club
PIREOS 209 KAI PATRIARXOU IOAKIM 1
Athens, Greece
+ Χάρτης Google
Phone
21 0345 0817
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής
Επετειακό Live “Ανθο-λόγια”
Η SADAHZINIA, η πρώτη γυναίκα που ραπάρει στην Ελλάδα από το 1994, κλείνει επί σκηνής 30 ΧΡΟΝΙΑ και παρουσιάζει ένα επετειακό Live, με τον ειδικό τίτλο «Ανθο-λόγια».
Ένα μοναδικό από κάθε άποψη Live, με Special Guests σπουδαίους MCs, Hip Hop παραγωγούς και Beatmakers, DJs, B-Girls, και καλλιτέχνες όλων των τεχνών. Μια γιορτή ψυχικής ανάστασης και επανάστασης με λουλούδια και αγκάθια σκορπισμένα απ’ την «ζίνια» της εγχώριας Rap σκηνής για μια συμβολική άνοιξη την πρώτη μέρα της ίδιας της άνοιξης.
Την 1η του Μάρτη, η πρώτη Κυρία του ελληνικού Hip Ηop γυρίζει τολμηρά σελίδα στην μακροχρόνια πορεία της, συνεχίζοντας να υπηρετεί πιστά τo ποιοτικό εγχώριο είδος κρατώντας το μικρόφωνο για 30 χρόνια ρυθμικά στη καρδιά της. Ραπάρει και τραγουδά το χτες, το αύριο και το σήμερα με όσους αγαπά και ξεχωρίζει, με όσους αγαπούν και ξεχωρίζουν. Θυμάται, ονειρεύεται, θυμώνει, δακρύζει, γελά και συνεχίζει σταθερά πάνω στο δρόμο της ψυχής της να τα λέει καλά!
Η SADAHZINIA, γιορτάζει δίχως συμπλέγματα το hip hop, το boom bap, τα new beats, τον έντεχνο και τον ethnic ήχο, τις μελωδίες και τα samples, τα πάντα του κόσμου και το τίποτα! Παντρεύει το παραμύθι με την αλήθεια και μας καλεί να είμαστε όλοι εκεί την 1η του Μάρτη για να καλωσορίσουμε με φωνές δυνατές αυτήν την άνοιξη, την έξω και την μέσα μας!
Διάθεση Εισιτηρίων :
– Ηλεκτρoνικά μέσω της πλατφόρμας more.com
– Σύντομα πληροφορίες και για Hard Copy χάρτινα εισιτήρια σε επιλεγμένα φυσικά σημεία
Τιμές Εισιτηρίων :
– 10 ευρώ (περιορισμένος αριθμός Early Birds)
– 12 ευρώ υπόλοιπη προπώληση και ταμείο
Επικοινωνία – media requests : sadahziniaofficial@gmail.com
Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024
Fuzz Live Music Club
Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος