Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

BLOODY HAWK

Λεπτομέρειες

Αρχή:
1 Απριλίου @ 8:00 μμ
Τέλος:
2 Απριλίου @ 11:30 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
https://www.facebook.com/events/3175693186035475/?active_tab=about

Χώρος Διεξαγωγής

Fuzz Club
PIREOS 209 KAI PATRIARXOU IOAKIM 1
Athens, Greece
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
21 0345 0817
Ιστότοπος:
fuzzclub.gr

KAI OI ΔΥΟ ΒΡΑΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ SOLD-OUT

Oι νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες του Bloody Hawk που ήταν προγραμματισμένες για τον Φεβρουάριο του 2022, είναι η Παρασκευή 1η Απριλίου και το Σάββατο 2 Απριλίου.

Τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια, μεταφέρονται ως εξής:
– 04.02 Αθήνα ▶️ 01.04
– 05.02 Αθήνα ▶️ 02.04

COVID-FREE EVENT

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων, υποχρεούνται να επιδείξουν κατά την είσοδο:
▶ Έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα / διαβατήριο / δίπλωμα οδήγησης)
▶ Πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 (η ισχύς του ξεκινάει 14 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της τελευταίας δόσης)
▶ Ή πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.
▶️ Άτομα ηλικιών κάτω των 16 ετών πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα, με την προϋπόθεση ότι και εκείνος θα επιδείξει έγγραφο ταυτοπροσωπίας και ένα από τα προαναφερθέντα πιστοποιητικά ανοσίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μείνετε συντονισμένοι στα social pages μας, για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις σχετικά με τα υγειονομικά μέτρα που ισχύουν για τους συναυλιακούς χώρους. Δεν ισχύουν τα ίδια για όλους και μεταβάλλονται συνεχώς. Ευχαριστούμε για την υπομονή.

Για απορίες επικοινωνείτε στο advance@dynasty.gr ή στο instagram @dynastyathens

▶ Τα εισιτήρια κοστίζουν 12€ και διατίθενται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του. Σύντομα εισιτήρια και στα φυσικά καταστήματα.

Το νέο δισκογραφικό πόνημα του ράπερ από την Ξάνθη σε χτυπάει στο πρόσωπο όπως η στυγνή πραγματικότητα που πραγματεύεται στα τραγούδια του. Πλέον ώριμος, σμιλεμένος στον δρόμο και τις sold out μουσικές σκηνές ανά την επικράτεια, επιστρέφει στο τρίτο σε σειρά studio album “Τίμημα” με κουπλέ-φωτιά και ρεφρέν που κολλάνε το δάχτυλο στο repeat.
Πότε εσωστρεφής και συναισθηματικός, κατά τις επιταγές του παρελθόντος του και πότε πιο εξωστρεφής και stadium-friendly, μα πάντα λυρικός και σκληρά ρεαλιστικός, εδώ ο Bloody Hawk παρουσιάζεται με υπερτονισμένες όλες τις ποιότητες που αγαπήσαμε στο ραπ του μέχρι σήμερα, πιο έτοιμος από ποτέ για το επομενο μεγάλο βήμα. Ένα παιδί της διπλανής πόρτας, ένας ράπερ της παλιάς σχολής, πιο φρέσκος, επίκαιρος, γοητευτικά ακατέργαστος και γλυκά εθιστικός από οτιδήποτε άλλο γέννησε η καθομολογουμένως υπέρμετρα γόνιμη εγχώρια hip hop σκηνή, το 2021.
Ένα δισκογραφικό εγχείρημα που περιμέναμε όσο λίγα, σε μια εποχή που το έχουμε ανάγκη όσο τίποτα.