Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

The Big Beat #6: Laura B

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Μαρτίου, 2018
Ώρα:
9:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Χώρος Διεξαγωγής

Fuzz Club
PIREOS 209 KAI PATRIARXOU IOAKIM 1
Athens, Greece
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
21 0345 0817
Ιστότοπος:
fuzzclub.gr

Οι Rollin’ Foxes σας προσκαλούν στο Big Beat #6 την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 . Όσοι έχουν παραβρεθεί σε μία από τις πέντε προηγούμενες εκδόσεις του ξέρουν για τι ακριβώς μιλάμε. Για τους υπόλοιπους αρκεί να πούμε πως το εν λόγω event αποτελεί μία αμιγώς rock’n’roll βραδιά, βγαλμένη από τη δεκαετία του ’50, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα events που διοργανώνει η χορευτική ομάδα των Rollin’ Foxes και σίγουρα το πρώτο μεγάλο τέτοιο για το έτος 2018.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει (όπως πάντα, έτσι και αυτή τη φορά): live μπάντες και καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, DJ sets, υπέροχες μουσικές και φυσικά πολύ χορό! Εξαιρετική καλεσμένη αυτή τη φορά είναι η Βρετανή τραγουδίστρια Laura B, η οποία έρχεται στη χώρα μας για 2η φορά και πάλι καλεσμένη από τους Rollin Foxes! (Πρώτη φορά ήταν στο Christmas Boogie #4)
Η υπέροχη φωνή της Laura B και η ξεχωριστή σκηνική της παρουσία θα ξεσηκώσουν, σε συνδυασμό με το απίστευτο ταλέντο της στους rock’n’roll & rhythm & blues ρυθμούς.
Για όσους γνωρίζουν και έχουν παρακολουθήσει ζωντανά την Laura B, οι συστάσεις περιττεύουν. Οι υπόλοιποι δεν έχουν παρά να παραβρεθούν και να επιβεβαιώσουν τα παραπάνω, ζώντας μία έντονη και άκρως χορευτική rock’n’roll βραδιά.

Μαζί με τη Laura B στη σκηνή θα βρεθούν οι “δικοί μας” HiRollers, που δίχως άλλο αποτελούν την καλύτερη και παλαιότερη swing’n’roll μπάντα της χώρας. Οι HiRollers δεν θα συνοδεύσουν μόνο την μεγάλη καλεσμένη της βραδιάς, αλλά και θα μας ζεστάνουν ανοίγοντας τη συναυλία.

Πριν την έναρξη της συναυλίας, στα διαλείμματα ανάμεσα στις εμφανίσεις των καλλιτεχνών αλλά και μετά το πέρας αυτών οι DJs Manos K και Silvery Theodore, θα φροντίσουν να κρατήσουν ζεστή την υπέροχη πίστα του καλύτερου live stage της Αθήνας, του Fuzz Live Music Club.

Το Big Beat #6 είναι δίχως άλλο μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη!

The Big Beat #6
Laura B Live in Athens
Special guests on stage: The HiRollers
Στο Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Αθήνα)
Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 
Πόρτες: 20:00 – Εισιτήρια: 10 ευρώ (προπώληση και ταμείο)

Facebook link: The Big Beat #6 – Laura B Live in Athens