Photo-story: The Dream Syndicate + Dustbowl (4/11/2017)

Φωτογραφίες: Αφροδίτη Ζαγγανά, Αλεξάνδρα Κατσαρού, Ειρήνη Καμπίτση.

“Αν θα θέλατε να δείξετε σε κάποιον τι πραγματικά είναι το rock’n’roll, το μόνο που θα χρειαζόταν είναι να το φέρετε στο Fuzz αυτή τη βραδυά. Όσο για τους Dream Syndicate, πιστεύω ότι δεν θα μας λείψουν για πολύ. «Θα σας δούμε του χρόνου, αφού κυκλοφορήσουμε τον νέο μας δίσκο» μας είπε σε κάποιο σημείο ο Wynn και έχω την εντύπωση ότι δεν το είπε τυχαία. Ως τότε, θα μείνουμε με την ανάμνηση του απόλυτα συγκλονιστικού αυτού live”
www.soundgaze.gr

“Το πόσο δεμένη παραμένει η μαγιά των παλαίμαχων μουσικών παρά την πολυετή απόσταση αποδείχθηκε από τους υπέροχους διαλόγους των δύο κιθάρων και τα πολύλεπτα τζαμαρίσματα που δεν κούρασαν καθόλου, γιατί πολύ απλά δεν ήταν κενές ασκήσεις ματαιοδοξίας αλλά μεστή ροκιά εφηβικής ορμής. Τα δύο ανκόρ βγήκαν απολύτως αβίαστα, εξάλλου ο Steve μας δήλωσε ευθαρσώς πως η πτήση τους ήταν στις έξι το πρωί και δεν σκόπευαν να κοιμηθούν καθόλου”
www.lifo.gr

“Τριάντα χρόνια μετά το peak τους, οι Dream Syndicate ολοκλήρωσαν το tour τους στην Αθήνα με το καινούριο τους How did I find myself here?. Πιθανολογούμε ότι ο Steve Wynn διερωτήθηκε κάτι τέτοιο όταν έκανε το reunion της μπάντας, το ‘12. Όπως και να ‘χει, η Αθήνα του έδωσε την απάντηση που χρειαζόταν, με πάνω από 1000 άτομα στο Fuzz, με απίστευτη θέρμη και πολλά χειροκροτήματα, ως και δάκρυα συγκίνησης.
www.puzzlemag.gr

 







No Replies to "Photo-story: The Dream Syndicate + Dustbowl (4/11/2017)"