Η νέα ημερομηνία για τη συναυλία του Alborosie

Η νέα ημερομηνία για τη συναυλία του Alborosie στην Αθήνα είναι η Τετάρτη 29 Αυγούστου, στο Fuzz Live Music Club. Υπενθυμίζουμε πως η συναυλία ήταν προγραμματισμένη για τις 24 Ιουλίου αλλά αναβλήθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη παραγωγής και καλλιτέχνη, λόγω των δραματικών γεγονότων που οδήγησαν στην απώλεια δεκάδων συνανθρώπων μας στην Ανατολική Αττική.

Όλα τα εισιτήρια που έχουν ήδη διατεθεί ισχύουν κανονικά και για τη νέα ημερομηνία. Η προπώληση συνεχίζεται, προς 22 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 25 ευρώ.

Διάθεση:

Online / www.fuzzclub.gr/event/alborosie/ και www.viva.gr / τηλεφωνικά στο 11876

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

O Alborosie, ο Ιταλός Πρέσβης της Reggae, επιστρέφει στην Αθήνα! Εδώ και χρόνια κάτοικος του Kingston της Jamaica και, πλέον, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της συγκεκριμένης μουσικής σκηνής, ο Alberto D’Ascola (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) θα βρεθεί κοντά μας, μαζί με την πολυμελή μπάντα του, για μία μοναδική συναυλία, την Τετάρτη 29 Αυγούστου στο Fuzz Live Music Club.

Ήδη διάσημος στον χώρο της συγκεκριμένης μουσικής και κουλτούρας, ο Alborosie θα μας επισκεφτεί λίγο μετά την κυκλοφορία του 6ου studio album της καριέρας του, “Alborosie Meets The Wailers United: Unbreakable”, όπου συνεργάζεται με την αφρόκρεμα της reggae σκηνής, ξεκινώντας με τα βασικότερα μέλη των θρυλικών Wailers του Bob Marley, καθώς και με μερικούς εξαιρετικούς τραγουδιστές, όπως οι Chronixx, Jah Cure, Beres Hammond, J Boog.

Ο δίσκος έχει ήδη αναδείξει ένα νέο ραδιοφωνικό hit, με την αναπάντεχη διασκευή του Alborosie στο “The Unforgiven” των Metallica!

Τη βραδιά θα ανοίξουν ιδανικά οι Fundracar, ενώ στα ενδιάμεσα διαστήματα τη μουσική θα επιλέξει ο DJ Selecta Piranhas.

No Replies to "Η νέα ημερομηνία για τη συναυλία του Alborosie"