Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Panda Dub Live Band

€18-€30

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Μάιος 5, 2017
Ώρα:
9:00 μμ - 11:30 μμ
Κόστος:
€18-€30
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Fuzz Club
PIREOS 209 KAI PATRIARXOU IOAKIM 1
Athens, Greece
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
21 0345 0817
Ιστοσελίδα:
fuzzclub.gr

H Enter Events παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Panda Dub με την συνοδεία της Live Band του!

O ευλογημένος αυτός Γάλλος, μοναχός του τάγματος της dub, που σάρωσε πνεύμα και σώμα, σε μια αποθέωση της σκηνής, στις 21 Μαΐου 2016 στο Βοτανικό με ένα τέλειο μείγμα από ethnic δείγματα, edgy και powerfull electro tunes, με έντονο βαρύ ρυθμό, επιστρέφει την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 για να τυλίξει ακόμη μια φορά με τους ομιχλώδεις ήχους του τα πάντα στην πρωτεύουσα, σε ένα δυναμικό live συνοδευόμενος αυτή τη φορά από 2 Ιππότες του ίδιου τάγματος, με όπλα τους το μπάσο και τα τύμπανα!

Τον Μάιο του 2016 η Enter Events πιστεύοντας ακράδαντα στη δυναμική του καλλιτέχνη και στην αίσθηση που μπορεί να αφήσει μέσα από μια live εμφάνιση του, τον παρουσίασε για πρώτη φορά στην Αθήνα, στον Βοτανικό, σε μια solo συναυλία την οποία τα 1.000 και πλέον άτομα που παρευρέθηκαν μπορούν να επιβεβαιώσουν την μοναδική εμπειρία που τους πρόσφερε, καθώς πολύ απλά μπορεί να βρίσκεται για ώρες σε ένα συνεχόμενο pick.

Ο κόσμος ζήτησε να επιστρέψει και ο ίδιος το υποσχέθηκε. Η Enter Events σε μια ιδανική συγκυρία τον φέρνει και πάλι στην Ελλάδα, αμέσως μετά την κυκλοφορία [1η Μαρτίου] του νέου του album «Shapes and Shadows», την Παρασκευή 5 Μαΐου και μάλιστα μαζί με την Live Band του. για το μοναδικό από κοινού τους live εκτός Γαλλίας, καθώς έπειτα από την Αθήνα δεν θα ακολουθήσει άλλο live τους στην υπόλοιπη Ευρώπη! Μονάχα όσοι βρέθηκαν στον Βοτανικό πέρσι μπορούν να φανταστούν τι είδους απογείωση θα επέλθει με τα τύμπανα και το μπάσο να τον συνοδεύουν.

Την συναυλία θα ανοίξει ο Billa Qause με ανανεωμένο MPC Live set και μετά το show του Panda Dub ο Kill Emil θα κλείσει τη βραδιά.
Εισιτήρια προπωλούνται προς 18 ευρώ (το ένα) και 30 ευρώ (τα δύο).

Οι πρώτοι 100 που θα αγοράσουν μονό εισιτήριο των 18 ευρώ κερδίζουν αυτόματα μια υπογεγραμμένη αφίσα απο τον Panda Dub και τη Live Band του.
Τα διπλά εισιτήρια των 15 ευρώ, θα διατίθενται έως τις 7 Aπριλίου ή μέχρι εξαντλήσεως τους.

Εισιτήρια διατίθενται τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευρυπίδης και online στο Viva.gr