Οι Wovenhand και η Emma Ruth Rundle στο Fuzz: Photo story

Ακόμα μια εμφάνιση των Wovenhand, ακόμα μια σπουδαία βραδιά! Δείτε μερικές φωτογραφίες από τη συναυλία της 13ης Μαϊου 2017 και θυμηθείτε όσα ζήσαμε. Μέχρι την επόμενη φορά.
* Ευχαριστούμε τους Χριστίνα Αλώσση, Αλεξάνδρα Κατσαρού, Αφροδίτη Ζαγγανά και Γιάννη Νέγρη για το φωτογραφικό υλικό.

     
“Η βιβλική εικονοπλασία των Wovenhand αποδόθηκε με τον καλύτερο τρόπο που προσωπικά έχω δει στις εμφανίσεις τους στη χώρα μας. Ο Edwards μας τρέλαινε όταν με κάτι σαν χορό της βροχής/moonwalk λικνιζόταν και πατούσε σε ανυποψίαστο χρόνο τα πετάλια. Οι εκφράσεις του κάτω από το καπέλο προκαλούσαν ρίγη. Και παρά το παράπονο ότι με ένα setlist πιο ενδεικτικό της όλης πορείας τους μέχρι τώρα θα μιλάγαμε για ένα από τα live της χρονιάς, δεν μπορούμε να τους καταλογίσουμε κάτι όταν κατάφεραν το ζητούμενο, να μας βάλουν σε αρκετές στιγμές μέσα στη θολή, απαράμιλλη αισθητική τους”.

Διαβάστε τη γνώμη του Μάνου Πατεράκη από το Rocking.gr

Kαι η ανταπόκριση του Μιχάλη Τσαντίλα για το Avopolis.gr

“Η μπάντα ξεκίνησε με το “Hiss”, από το Refractory Obduarate του 2014 και συνέχισε με επιλογές από το περσινό Star Treatment, υφαίνοντας μεθοδικά το μυστηριακό κλίμα για το οποίο φημίζεται. Η setlist περιελάμβανε σχεδόν αποκλειστικά επιλογές από τα προαναφερθέντα άλμπουμ, με τα φωνητικά του Edwards να φτάνουν στα αυτιά μας μέσα από ένα εφέ ντουντούκας, το οποίο, σε συνδυασμό με τις κιθαριστικές δίνες και το υπόκωφο μπάσο, δημιουργούσε μια «μαύρη τρύπα», από την οποία ήταν σχεδόν αδύνατο να ξεφύγεις…”

No Replies to "Οι Wovenhand και η Emma Ruth Rundle στο Fuzz: Photo story"