ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Ζήσε τον πιο ροκ διαγωνισμό της χρονιάς

Θέλεις σπουδές… μετά μουσικής σε κορυφαίο ΙΕΚ της Ελλάδας; Τι θα έλεγες αν παρακολουθώντας τη συναυλία του ανατρεπτικού καλλιτέχνη Γιάννη Αγγελάκα με τη μπάντα του 100°C, μαζί με τα συγκροτήματα Διάφανα Κρίνα, The Last Drive, The Big Nose Attack και Holy Monitor, μπορούσες αυτόματα να διεκδικήσεις υποτροφία σπουδών, αξίας 3.000 ευρώ; Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε συνεργασία με την FUZZ PRODUCTIONS σού δίνει την ευκαιρία να ζήσεις τον πιο ροκ διαγωνισμό του φετινού καλοκαιριού!

Κάνε την ΑΛΦΑ επιλογή για σπουδές και απόκτησε Ισχυρό Κρατικό Πτυχίο από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα ή Θεσσαλονίκη! Ναυτιλιακά , Παιδαγωγικά, Μαγειρική/Ζαχαροπλαστική, Φυσικοθεραπεία , Προπονητική, Μηχανολογία, Πληροφορική, Μουσική Τεχνολογία, Κομμωτική , Νοσηλευτική… και ακόμα 85 Περιζήτητες Ειδικότητες, σε περιμένουν στον Κορυφαίο Προορισμό Εκπαίδευσης!

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και η FUZZ PRODUCTIONS σε προσκαλούν στη μεγάλη αυτή γιορτή της ελληνικής rock μουσικής, στο πλαίσιο του Release Athens 2017, το Σάββατο 10 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού (Ολυμπιακό Κέντρο Φαλήρου), δίνοντάς σου την ευκαιρία, ως θεατής, να μπεις στην κλήρωση και να διεκδικήσεις 1 υποτροφία σπουδών στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, αξίας 3.000 ευρώ!

Αγόρασε το εισιτήριό σου &
Δήλωσε συμμετοχή εδώ:
https://goo.gl/j13Nqr!

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus

No Replies to "ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Ζήσε τον πιο ροκ διαγωνισμό της χρονιάς"